För tillfället tar jag inga nya utredningar!

 


Har du problem med din hund i vardagen ?


Har din hund problem med till exempel stress, rädsla, ensam hemma, hundmöten, aggression eller oönskad jag som du vill ha hjälp med att träna?


Hur går det till ?

Jag börjar med att göra en utförlig utredning tillsammans med dig för att

få en uppfattning av hundens vardag och problemet. Utredningen gör jag helst hemma hos dig och det tar cirka 1,5 -2 timmar. Därefter gör jag en individanpassad plan med praktisk träning för dig och din hund.


Vi träffas fem gånger för träning/uppföljning. Ett träningstillfälle brukar ta cirka 1,5 timme.  Mellan våra träffar tränar du din hund efter den plan vi har lagt upp. Träningen baseras på positiv förstärkning och mjuka metoder.


Pris 

  • Paketpris 2 500 kr inkl moms  för utredning, träningsplan och 5 träningstillfällen.
  • Billersättning 18:50 kr per mil tillkommer.Endast konsultation ?

Vi träffas, gärna hemma hos dig, och du berättar om problembeteendet.  Jag ger dig råd och träningstips samt om du behöver lite grundläggande teori. Sedan får du själv lägga upp din träningsplan och träna på egen hand .


Pris

  • 1 200  kr inkl moms. (cirka 1,5 -2 timmar).
  • 500 kr/påbörjad timme inkl moms för enstaka träningstillfällen.
  • Bilersättning 18:50 kr per mil tillkommer.

_________________________


Vad är ett probembeteende?

Det är du som hundägare som avgör om din hund har ett oönskat beteende som blir ett problem  i vardagen för er.  Det kan vara allt från enkla till lite svårare saker som som du vill ha hjälp med att förändra.