Om mig


Jag som har startat NosLycka heter Anki Lindholm. Jag är diplomerad hundinstruktör och utbildad SBK instruktör samt certifierad  Nose Work instruktör. Hösten 2014 blev jag klar som Hundpsykolog/ Problemhundskonsult.  Sedan våren 2019 är jag klar som SBK Lärare i Specialsök och utbildar instruktörer.   Nu utbildar jag mig til SBK Lärare i Allmänlydnad och hoppas bli klar under 2020.


Min flock består av två hundar. En Flatcoated Retiever född i april 2011. En snygg kille vid namn Zingo som blev Viltspårchampion vid 1,5 års ålder. Nu tränar vi olika nosjobb såsom Nose Work, Specialsök  samt personspår på olika underlag.  Zingo hjälper mig också i privatträningar med hundar som har jobbigt i hundmöten.  I januari 2015 kom min lilla schäfertik, Hiba. Hiba tränas i Lydnad, Nose Work, Specialsök och Personspår.  Vi tävlar i Nose Work.


I dag delar jag min tid mellan Gnesta-Trosa Brukshundklubb (GTBK) och ha kurser i mitt eget företag NosLycka. Jag är även avtalsinstruktör och tar uppdrag som inhyrd instruktör. Eftersom man aldrig blir fullärd, så lägger jag också tid på att vidareutbilda mig inom "hunderiet".


Numera ägnar mig på heltid åt det jag tycker bäst om i livet,  hundträning och få möta människor som vill lära sig mer om hund  - att få se dem lyckas och växa!"Mina drömmar är min drivkraft"